Wie ben ik

De mens achter de coach ~~ Behalve coach ben ik ook mens

Mijn gezin en passies

Mijn naam is Daniëlle Bartels. Samen met mijn man en één van onze kinderen woon ik sinds 2022 in Barger-Compascuum, gemeente Emmen (in Zuid-oost Drenthe). Wij vormen een samengesteld gezin. Vier van onze kinderen zijn al uit huis en werken of studeren. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn. Verder ben ik gek op lezen, schrijven, creatief bezig zijn met hout en andere materialen. Ik hou van toneelspelen en verlies mij graag in (bord)spellen. Verder is mijn grootste passie het coachen van mensen.

Mijn werkervaring

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met  ouderen en kinderen (speciaal onderwijs en kinderdagverblijven). Verder ben ik sinds 2008 betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties. Bij één van deze organisaties zet ik mij in om de belangen te behartigen van ouders van kinderen met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis. Ook ben ik bij  één van de andere organisaties sinds drie jaar actief als coach voor jonge mensen, die om uiteenlopende redenen buiten de boot dreigen te vallen.

Mijn ervaringsdeskundigheid

Ook in mijn privéleven heb ik (direct of indirect) te maken gehad met: een echtscheiding, het vormen van een samengesteld gezin, het moeten omgaan met psychische mishandeling, het overlijden van dierbaren, angsten, ADHD, ADD, Dyslexie en HSP (Hooggevoeligheid).

Door al deze ervaringen en de situaties die ik in mijn werk tegenkwam, begreep ik steeds beter waarom veel mensen -van jong tot oud- vastlopen in deze maatschappij. Zij leven vaak niet het leven dat zij graag willen leven.  Velen van hen hebben het gevoel er alleen voor te staan: zij worden vaak overspoeld door de snelheid en de hardheid van de huidige samenleving.

Mijn opleidingen

De laatste jaren heb ik de opleiding Academisch Counsellor en Coach gevolgd. Mijn specialisaties zijn: kindercoaching, jongerencoaching, gezins-coaching en E-coaching (online-coaching). Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van ADHD / ADD, Autisme en Mindfulness.  Op dit moment ben ik mijn kennis aan het verdiepen op het gebied van HSP (Hooggevoeligheid).

Kortom

Ik ben heel dankbaar en trots dat ik mijn passie mag volgen door mij als coach in te zetten voor kinderen, jongeren en volwassenen in mijn eigen coachingspraktijk. Mijn kracht heb ik ontdekt en de kleur is terug in mijn leven. Ik gun dat jou en/of jouw kind(eren) ook zo!